Klänningar i huvudet

När jag stickat cirka 7cm på klänningen och det var dags att prova så passade den inte alls, hade räknat fullständigt fel på stickfastheten på min provlapp, så nu har jag repat upp och tagit bort 100 masskor vilket med min nya förhoppningsvis med korrekta stickfasthet borde passa något bättre. Så jag har inte kommit så långt, men det så lovande ut innan jag repade upp så klänning blir det i alla fall.
För tillfället är jag helt insnöad på nya klänningar, jag använder nästan bara klänning och det börjar bli lite ont om dem i garderoben, som det blir när kläder inte preoriteras i budjeten. min tänkta svarta kofta som jag köpte garn till för någon månaden sedan kommer som det serut nu att bli en klänning istället, det har även skapats ett klännings mönster av en gammal mycket sliten favorit klänning och delar till den första liggen hemma och väntar på att monteras. Jag är inte så förtjust i att sy, vill bara ha de färdiga plaggen i min egen modell.

Som om det inte räckte hade jag även tänkt sticka varsin hampa klänning till min och syrran att ha i sommar.

På vägen hem svängde jag för bi en viss affär, dels på grund av att klännings rean lockade och jag kännde att en klänning kanske kunde rymmas i budgeten, två var bra så jag ringde mamma för att få smakråd om vilken jag skulle köpa och så ger hon mig båda. Tack så jätte mycket, dessa blev det en enkel gul och en lila i förklädes still, helt underbart.

I have a newsletter, it will come occasionally and with previews of new designs and coupon codes. It will most likely not come more then 2 times a month and you can unsubscribe at any time.

Subscribe to docksjö design newsletter

One thought on “Klänningar i huvudet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *