Mellanrum

Här blir det inte mycket skrivet faktum är att det blir inte så mycket stickat heller. Men nu ska det bli annorlunda. Jag har börjat på ett nytt projekt utan att avsluta något först, kändes som att det behövdes en stickning att växla med för att det skulle vara roligt att sticka, vilket är viktigt då det är min avkoppling från pluggandet. Den nya stickningen är cocktail muddar från min nyaste stickbok Sticka mera småvarmt En lagom stor bok med massor av fina mönster. Muddarna är stickade i mitt egen spunna garn Alpacka silke 300m/100g ganska ojämnt spunnet med det var nästan det första jag spunnit på min secondhand shoppade spinnrock från i vintras. Tidigare har jag bara spunnit på slända och det var mycket längesedan.

Som ni märker så har jag redan brutit mitt löfte att inte köpa någonting som jag verkligen inte behöver under hela september månad, Jag har köpt en stickbok vilken är uppskattad med inte nödvändig och klädda knappar till min blivande kappa vilken gärna får bli klar snart nu när det börjar bli  kalt. Inte häller de nödvändiga men kanske lite bättre eftersom jag behöver en varmare höst/vinter kappa. Men de jag har upptäckt är att det är väldigt stor skillnad på att försöka att bara köpa saker som kommer att användas och vara till nytta eller glädje och att köpa sådant som man behöver, för det är ju inte så mycket som vi behöver.

I have a newsletter, it will come occasionally and with previews of new designs and coupon codes. It will most likely not come more then 2 times a month and you can unsubscribe at any time.

Subscribe to docksjö design newsletter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *